De medewerkers van Xeikon reikten concrete oplossingen aan die verpakkingsproducenten helpen om het hoofd te bieden aan de talrijke uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd: kortere time-to-market, kosten verlagen, veeleisende klanten...

Door middel van expertisedeling, inzichten in trends en tal van demonstraties toonde Xeikon aan hoe flexibele productie van kleine oplages synoniem kan staan voor rentabiliteit en efficiëntie.

Verder liet het bedrijf zien hoe creatieve digitale drukoplossingen en betrouwbare traceerbaarheid merken kunnen ondersteunen via functionaliteiten zoals variabele informatie en codering op een breed scala aan kartonsoorten.

Er waren ook live demonstraties te zien van de Xeikon 3500 digitale vijfkleurendrukpers voor kartonwerk. Hij maakt het gemakkelijk om in het oog springende vouwkartontoepassingen te produceren. En dat met indrukwekkende technische prestaties: 1.600 B2-vellen per uur met een variabele breedte van 250 mm tot 516 mm. De drukpers werd gedemonstreerd in een end-to-end configuratie met alles erop en eraan, inclusief een Web Varnishing Module (WVM): een inline lakunit van Xeikon voor aflakken met UV- of watergebaseerde lak als spot- of volvlaklak.

Experts van Xeikon gingen ook in gesprek met bezoekers over de toegevoegde waarde van de Folding Carton Suite van Xeikon, die veel belangstelling trok. Deze end-to-end oplossing omvat naast de drukpers ook de productieworkflow met speciale software en componenten voor het bedrukken van vlakkarton, geoptimaliseerde toners voor kartonwerkproductie en een keuze aan substraten en convertingapparatuur.

Het Xeikon-team blikt zeer tevreden terug op haar deelname aan All4pack. De hoge kwaliteit van de contacten in de loop van de vier dagen weerspiegelde de goede resultaten die het bedrijf boekt in de Franse markt en de rest van de Europese sector voor etiketten en verpakkingen.

De medewerkers van Xeikon reikten concrete oplossingen aan die verpakkingsproducenten helpen om het hoofd te bieden aan de talrijke uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd: kortere time-to-market, kosten verlagen, veeleisende klanten... Door middel van expertisedeling, inzichten in trends en tal van demonstraties toonde Xeikon aan hoe flexibele productie van kleine oplages synoniem kan staan voor rentabiliteit en efficiëntie. Verder liet het bedrijf zien hoe creatieve digitale drukoplossingen en betrouwbare traceerbaarheid merken kunnen ondersteunen via functionaliteiten zoals variabele informatie en codering op een breed scala aan kartonsoorten.Er waren ook live demonstraties te zien van de Xeikon 3500 digitale vijfkleurendrukpers voor kartonwerk. Hij maakt het gemakkelijk om in het oog springende vouwkartontoepassingen te produceren. En dat met indrukwekkende technische prestaties: 1.600 B2-vellen per uur met een variabele breedte van 250 mm tot 516 mm. De drukpers werd gedemonstreerd in een end-to-end configuratie met alles erop en eraan, inclusief een Web Varnishing Module (WVM): een inline lakunit van Xeikon voor aflakken met UV- of watergebaseerde lak als spot- of volvlaklak. Experts van Xeikon gingen ook in gesprek met bezoekers over de toegevoegde waarde van de Folding Carton Suite van Xeikon, die veel belangstelling trok. Deze end-to-end oplossing omvat naast de drukpers ook de productieworkflow met speciale software en componenten voor het bedrukken van vlakkarton, geoptimaliseerde toners voor kartonwerkproductie en een keuze aan substraten en convertingapparatuur. Het Xeikon-team blikt zeer tevreden terug op haar deelname aan All4pack. De hoge kwaliteit van de contacten in de loop van de vier dagen weerspiegelde de goede resultaten die het bedrijf boekt in de Franse markt en de rest van de Europese sector voor etiketten en verpakkingen.