Deze doosjes zijn beschikbaar in 4 formaten (A6, A5, A4 en A4+), wit en bruin, en worden in veelvouden van 50 stuks geleverd. Ze zijn uitgevoerd in een E-golf en hebben een hoogte van maximaal 30 mm (buitenmaat) waardoor deze gebruikt kunnen worden voor de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse post (m.u.v. de A4+ in Luxemburg). De brievenbusdoosjes zijn eenvoudig in elkaar te vouwen en te sluiten met tape of plakband.

Wilt u meer weten? Neem contact op met Antalis via packaging.be@antalis.com - +32 (0)2 451 12 00 of of kijk op www.antalis.be.

Deze doosjes zijn beschikbaar in 4 formaten (A6, A5, A4 en A4+), wit en bruin, en worden in veelvouden van 50 stuks geleverd. Ze zijn uitgevoerd in een E-golf en hebben een hoogte van maximaal 30 mm (buitenmaat) waardoor deze gebruikt kunnen worden voor de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse post (m.u.v. de A4+ in Luxemburg). De brievenbusdoosjes zijn eenvoudig in elkaar te vouwen en te sluiten met tape of plakband.Wilt u meer weten? Neem contact op met Antalis via packaging.be@antalis.com - +32 (0)2 451 12 00 of of kijk op www.antalis.be.