Sleutelwoorden op dit ééndaagse netwerkevent zijn inspireren, connecteren en ontdekken. Intensief sparren met collega professionals? Casual converseren met gelijkgestemden? Leren van toonaangevende sprekers? Alles krijgt hier een plekje.

Welke nieuwe verpakkingsmaterialen uit hernieuwbare hulpbronnen zijn er? Hoe kunnen Belgische voedingsbedrijven de vinger aan de pols houden inzake verpakkingsbeheer? Wat is de realiteit van recycling van verpakkingen in België? Topsprekers van Fevia, Suez, UMons, Certech etc. geven u hier een antwoord op tijdens de vele gratis seminaries. Bekijk het volledige beursprogramma: mix, match en beslis wat u kan gebruiken voor uw business. Bovendien is alles volledig gratis mits registratie.

Sleutelwoorden op dit ééndaagse netwerkevent zijn inspireren, connecteren en ontdekken. Intensief sparren met collega professionals? Casual converseren met gelijkgestemden? Leren van toonaangevende sprekers? Alles krijgt hier een plekje. Welke nieuwe verpakkingsmaterialen uit hernieuwbare hulpbronnen zijn er? Hoe kunnen Belgische voedingsbedrijven de vinger aan de pols houden inzake verpakkingsbeheer? Wat is de realiteit van recycling van verpakkingen in België? Topsprekers van Fevia, Suez, UMons, Certech etc. geven u hier een antwoord op tijdens de vele gratis seminaries. Bekijk het volledige beursprogramma: mix, match en beslis wat u kan gebruiken voor uw business. Bovendien is alles volledig gratis mits registratie.