De gerenommeerde verpakkingsbeurs, zoekt na 19 succesvolle edities in Brussel & Mechelen nu ook tweejaarlijks Gentse oorden op. Een logische 'extra' locatie omwille van de snel groeiende economische hub in Vlaanderen. Daar ontmoeten de verpakkingssector en de geografisch sterk vertegenwoordigde voedingsindustrie uit West- en Oost-Vlaanderen elkaar.

En wie spreekt over voeding, spreekt in dezelfde adem ook over verpakkingen, logistiek en automatisatie. Een goede match dus want Empack loopt parallel met het event Transport & Logistics. Zo is Flanders Expo dé ontmoetingsplaats voor de volledige supply chain: van verpakken en afvullen tot logistiek en transport. Meer dan 200 exposanten en partners staan voor u klaar om hun producten en diensten te presenteren. Registreer hier voor gratis toegang (registratie verplicht).

De gerenommeerde verpakkingsbeurs, zoekt na 19 succesvolle edities in Brussel & Mechelen nu ook tweejaarlijks Gentse oorden op. Een logische 'extra' locatie omwille van de snel groeiende economische hub in Vlaanderen. Daar ontmoeten de verpakkingssector en de geografisch sterk vertegenwoordigde voedingsindustrie uit West- en Oost-Vlaanderen elkaar. En wie spreekt over voeding, spreekt in dezelfde adem ook over verpakkingen, logistiek en automatisatie. Een goede match dus want Empack loopt parallel met het event Transport & Logistics. Zo is Flanders Expo dé ontmoetingsplaats voor de volledige supply chain: van verpakken en afvullen tot logistiek en transport. Meer dan 200 exposanten en partners staan voor u klaar om hun producten en diensten te presenteren. Registreer hier voor gratis toegang (registratie verplicht).