Waarom ergonomische paktafelsystemen?

Ergonomische werkplekken verhogen het welzijn en ze zorgen voor minder ziekteverzuim. Een goede ergonomie verhoogt de motivatie en zorgt voor een hogere productiviteit.

Wat is er uniek aan onze ergonomische paktafelsystemen?

Technische oplossingen:

Maatregelen die overbelasting voorkomen, bijvoorbeeld het gebruik van een verstelbare paktafel met de ideale hoogte voor de medewerker.

Procesoplossingen:

Het ontwerpen van geschikte workflows en werkprocessen, bijvoorbeeld het vermijden van monotone bewegingen en het toevoegen van variërende bewegingen aan het dagelijkse werk.

Individuele oplossingen:

Specifieke technische oplossingen voor de individuele medewerker. Bijvoorbeeld een beeldscherm en keyboard op aangepaste hoogte.

Interesse in een efficiënt verpakkingsproces in uw bedrijf? Vraag uw accountmanager om advies of neem contact met ons op. Packaging, just ask Antalis!

Waarom ergonomische paktafelsystemen?Ergonomische werkplekken verhogen het welzijn en ze zorgen voor minder ziekteverzuim. Een goede ergonomie verhoogt de motivatie en zorgt voor een hogere productiviteit.Wat is er uniek aan onze ergonomische paktafelsystemen?Technische oplossingen:Maatregelen die overbelasting voorkomen, bijvoorbeeld het gebruik van een verstelbare paktafel met de ideale hoogte voor de medewerker.Procesoplossingen:Het ontwerpen van geschikte workflows en werkprocessen, bijvoorbeeld het vermijden van monotone bewegingen en het toevoegen van variërende bewegingen aan het dagelijkse werk.Individuele oplossingen:Specifieke technische oplossingen voor de individuele medewerker. Bijvoorbeeld een beeldscherm en keyboard op aangepaste hoogte.Interesse in een efficiënt verpakkingsproces in uw bedrijf? Vraag uw accountmanager om advies of neem contact met ons op. Packaging, just ask Antalis!