Nieuwsgierig naar de toekomst van verpakken? Dan wordt u verwacht op Empack: het enige professionele verpakkingsevent in België voor iedereen die dag in, dag uit packaging ademt.

Na een jaar niet op de kalender te hebben gestaan wegens corona, vindt het event opnieuw plaats in de Nekkerhal te Mechelen op 27 & 28 oktober 2021. Een unieke kans om inspiratie op te doen, oplossingen te vinden voor uw uitdagingen, waardevolle contacten te leggen en uw bedrijf toekomstklaar te maken. What's the next big thing in packaging? Op die vraag vindt u tijdens Empack 2021 zeker een antwoord.

Nieuwsgierig naar de toekomst van verpakken? Dan wordt u verwacht op Empack: het enige professionele verpakkingsevent in België voor iedereen die dag in, dag uit packaging ademt. Na een jaar niet op de kalender te hebben gestaan wegens corona, vindt het event opnieuw plaats in de Nekkerhal te Mechelen op 27 & 28 oktober 2021. Een unieke kans om inspiratie op te doen, oplossingen te vinden voor uw uitdagingen, waardevolle contacten te leggen en uw bedrijf toekomstklaar te maken. What's the next big thing in packaging? Op die vraag vindt u tijdens Empack 2021 zeker een antwoord.