Voor de komende maanden staat nog een aantal verpakkings- en labelgerelateerde vakbeurzen op het programma, waarvan wij ook melding hebben gemaakt in Verpakking & Label Magazine nr. 1: Interpack in Düsseldorf van 7 tot en met 13 mei (www.interpack.com), Empack Namur (Empack-namur.be) op 26 mei en Drupa van 16 tot en met 26 juni (www.drupa.com).

Wij hebben op dit moment - nog - geen meldingen ontvangen dat deze vakbeurzen op die data niet zouden doorgaan. Wij houden u op de hoogte, maar kijkt u rustig ook zelf op de desbetreffende websites.

Het team van Verpakking & Label Magazine.

Voor de komende maanden staat nog een aantal verpakkings- en labelgerelateerde vakbeurzen op het programma, waarvan wij ook melding hebben gemaakt in Verpakking & Label Magazine nr. 1: Interpack in Düsseldorf van 7 tot en met 13 mei (www.interpack.com), Empack Namur (Empack-namur.be) op 26 mei en Drupa van 16 tot en met 26 juni (www.drupa.com).Wij hebben op dit moment - nog - geen meldingen ontvangen dat deze vakbeurzen op die data niet zouden doorgaan. Wij houden u op de hoogte, maar kijkt u rustig ook zelf op de desbetreffende websites.Het team van Verpakking & Label Magazine.