Leer nieuwe vaardigheden in de Flexible Packaging Master Class en ontdek hoe inktcomponenten samenwerken met droog- en uithardingstechnologieën en de eisen waaraan verpakkingslijnen moeten voldoen.

Ontdek de Sustainable Labels and Packaging Master Class en kom te weten hoe u kunt bijdragen aan een circulaire economie en kunt voldoen aan de EU-regelgeving.

Kom meer te weten over de lucratieve wijnetiketteringssector in Wine Labelling Master Class waarin het productieproces van wijnetiketten, de verfraaiings- en coatingtechnieken worden belicht.

Breng uw bedrijf naar de voorhoede van moderne branding op het tweedaagse Dieline Forum, waar u de strategieën en werkwijzen ontdekt die de merken van morgen gestalte geven.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus boek vandaag nog: www.labelexpo-europe.com

Leer nieuwe vaardigheden in de Flexible Packaging Master Class en ontdek hoe inktcomponenten samenwerken met droog- en uithardingstechnologieën en de eisen waaraan verpakkingslijnen moeten voldoen. Ontdek de Sustainable Labels and Packaging Master Class en kom te weten hoe u kunt bijdragen aan een circulaire economie en kunt voldoen aan de EU-regelgeving. Kom meer te weten over de lucratieve wijnetiketteringssector in Wine Labelling Master Class waarin het productieproces van wijnetiketten, de verfraaiings- en coatingtechnieken worden belicht. Breng uw bedrijf naar de voorhoede van moderne branding op het tweedaagse Dieline Forum, waar u de strategieën en werkwijzen ontdekt die de merken van morgen gestalte geven. Er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus boek vandaag nog: www.labelexpo-europe.com