Voor bedrijven met een divers productenpallet is packaging on demand interessant. Uit eindloos karton wordt met een machine voor ieder soort product een verpakking op maat gemaakt, rekening houdend met het benodigde opvulmateriaal en type transport. Het design of de grootte van de verpakking maken daarbij niet uit.

Dit concept is toepasbaar in diverse segmenten waaronder: meubelindustrie, print & sign, e-commerce/fulfilment en productiebedrijven.

Interesse of wenst u meer informatie? Just ask Antalis op 02 451 12 00 of via packaging.be@antalis.com.

Deze machine is in werking te zien op de Empack, 12 t/m 14 april in de Jaarbeurs te Utrecht NL. Graag tot ziens op stand C114.

Voor bedrijven met een divers productenpallet is packaging on demand interessant. Uit eindloos karton wordt met een machine voor ieder soort product een verpakking op maat gemaakt, rekening houdend met het benodigde opvulmateriaal en type transport. Het design of de grootte van de verpakking maken daarbij niet uit.Dit concept is toepasbaar in diverse segmenten waaronder: meubelindustrie, print & sign, e-commerce/fulfilment en productiebedrijven. Interesse of wenst u meer informatie? Just ask Antalis op 02 451 12 00 of via packaging.be@antalis.com.Deze machine is in werking te zien op de Empack, 12 t/m 14 april in de Jaarbeurs te Utrecht NL. Graag tot ziens op stand C114.