De Main Stage Responsibility zet op de Anuga FoodTec 2024 het hoofdthema "Responsibility" in de Food Supply Chain op de vier beursdagen in het middelpunt. De duurzaamheidsgedachte wordt daarbij gecombineerd met de verantwoordelijkheid om innovaties te stimuleren en om alle processen in de waardeketen op een verantwoorde manier te exploiteren.

De Innovation Stage kan worden beschouwd als ideëengenerator voor de bedrijfsvoering van morgen. Samen met partners uit de wetenschap, economie en start-up-sector wordt hier gemeenschappelijk met geïnteresseerde bezoekers aan de toekomst gebouwd.

Bezoekers van de Anuga FoodTec kunnen bovendien bij de Guided Tours een compact en informatief overzicht over de nieuwste technologische ontwikkelingen verkrijgen.

Een volledig overzicht over het eventprogramma kunt u aantreffen onder https://www.anugafoodtec.com/events/event-search/sessions/?utm_source=roulartamedia&utm_medium=display&utm_campaign=16712&utm_term=---&utm_content=roularta_BE-_msc_kme-23-021_059

Anuga FoodTec 2024

19 t/m 22 maart 2024, Köln, Duitsland

De Main Stage Responsibility zet op de Anuga FoodTec 2024 het hoofdthema "Responsibility" in de Food Supply Chain op de vier beursdagen in het middelpunt. De duurzaamheidsgedachte wordt daarbij gecombineerd met de verantwoordelijkheid om innovaties te stimuleren en om alle processen in de waardeketen op een verantwoorde manier te exploiteren. De Innovation Stage kan worden beschouwd als ideëengenerator voor de bedrijfsvoering van morgen. Samen met partners uit de wetenschap, economie en start-up-sector wordt hier gemeenschappelijk met geïnteresseerde bezoekers aan de toekomst gebouwd.Bezoekers van de Anuga FoodTec kunnen bovendien bij de Guided Tours een compact en informatief overzicht over de nieuwste technologische ontwikkelingen verkrijgen.Een volledig overzicht over het eventprogramma kunt u aantreffen onder https://www.anugafoodtec.com/events/event-search/sessions/?utm_source=roulartamedia&utm_medium=display&utm_campaign=16712&utm_term=---&utm_content=roularta_BE-_msc_kme-23-021_059Anuga FoodTec 202419 t/m 22 maart 2024, Köln, Duitsland