Sta in september schouder aan schouder met de grootste namen tijdens Labelexpo Europe 2023, de grootste tentoonstelling van technologie in de geschiedenis van etiketten.

Elke hal, kraam en gang vertegenwoordigt de toekomst van het drukwerk. Bekijk honderden live demonstraties van de nieuwste machines en ervaar baanbrekende productlanceringen van de grootste fabrikanten ter wereld.

Innovatie, nauwkeurigheid, snelheid en creativiteit zijn allemaal aanwezig bij de Labelexpo Europe 2023, de beurs die wereldwijd de norm bepaalt.

Ontdek legendarische dingen bij: www.labelexpo-europe.com

Sta in september schouder aan schouder met de grootste namen tijdens Labelexpo Europe 2023, de grootste tentoonstelling van technologie in de geschiedenis van etiketten.Elke hal, kraam en gang vertegenwoordigt de toekomst van het drukwerk. Bekijk honderden live demonstraties van de nieuwste machines en ervaar baanbrekende productlanceringen van de grootste fabrikanten ter wereld.Innovatie, nauwkeurigheid, snelheid en creativiteit zijn allemaal aanwezig bij de Labelexpo Europe 2023, de beurs die wereldwijd de norm bepaalt.Ontdek legendarische dingen bij: www.labelexpo-europe.com