Dankzij de innovatieve led technologie die aan uw voertuig aangebracht wordt, zal het voertuig exponentieel zichtbaarder worden en de aandacht trekken van de omstaanders of andere bestuurders. Dit zowel tijdens klaarlichte dag, schemer, maar zeker ook bij volledige duisternis.

De ledverlichting wordt in de vorm van paneel op het voertuig aangebracht en dit paneel volgt de vorm van het voertuig waardoor deze 1 geheel vormt met het voertuig (zoals een sticker).

Klik hier voor de video en meer info over de mogelijkheden

Contacteer B-CLOSE voor alle vragen ivm uw intern transport behoeften.

info@b-close.be

Dankzij de innovatieve led technologie die aan uw voertuig aangebracht wordt, zal het voertuig exponentieel zichtbaarder worden en de aandacht trekken van de omstaanders of andere bestuurders. Dit zowel tijdens klaarlichte dag, schemer, maar zeker ook bij volledige duisternis.De ledverlichting wordt in de vorm van paneel op het voertuig aangebracht en dit paneel volgt de vorm van het voertuig waardoor deze 1 geheel vormt met het voertuig (zoals een sticker).Klik hier voor de video en meer info over de mogelijkhedenContacteer B-CLOSE voor alle vragen ivm uw intern transport behoeften. info@b-close.be