PACKZ, de prepress editor van HYBRID Software, heeft een update ondergaan die het bewerken van PDF-bestanden voor productie nog eenvoudiger maakt. Deze verbetering kwam beschikbaar in januari 2024.

Ook de serverapplicatie CLOUDFLOW komt met tal van vernieuwingen. De webinspectiemodule Proofscope is uitgebreid met functies voor lettertypeherkenning, verbeterde vergelijking van artwork bestanden, aanvullende ondersteuning voor 1-bit TIFF-bestanden en een compleet vernieuwde 3D-weergave engine.

Bovendien is CLOUDFLOW verrijkt met een krachtige workflow engine en nieuwe modules om diverse processen te automatiseren, variërend van bestandsbeheer en prepress automatisering tot job management en 3D packshot creatie, evenals output functionaliteit voor elke druk procedé!

Tijdens LabelExpo presenteerde HYBRID een primeur met hun geïntegreerde kleurbeheeroplossingen binnen hun softwarepakketen. Deze nieuwe module, Colorspace, maakt het mogelijk om uiterst nauwkeurige kleurconversies uit te voeren en de optimale inktset te selecteren, zowel voor conventionele als digitale drukprocessen.

Voor kleinere ondernemingen is er vanaf 2024 een aangepast aanbod om ook hen van workflow automatisatie te voorzien.

Deze innovaties en meer zijn te beleven tijdens de tweejaarlijkse Huddle, dit jaar op 6 maart in Antwerpen en op 7 maart in Hilversum (NL) . Schrijf je snel in om erbij te zijn!

.
© .
PACKZ, de prepress editor van HYBRID Software, heeft een update ondergaan die het bewerken van PDF-bestanden voor productie nog eenvoudiger maakt. Deze verbetering kwam beschikbaar in januari 2024.Ook de serverapplicatie CLOUDFLOW komt met tal van vernieuwingen. De webinspectiemodule Proofscope is uitgebreid met functies voor lettertypeherkenning, verbeterde vergelijking van artwork bestanden, aanvullende ondersteuning voor 1-bit TIFF-bestanden en een compleet vernieuwde 3D-weergave engine.Bovendien is CLOUDFLOW verrijkt met een krachtige workflow engine en nieuwe modules om diverse processen te automatiseren, variërend van bestandsbeheer en prepress automatisering tot job management en 3D packshot creatie, evenals output functionaliteit voor elke druk procedé!Tijdens LabelExpo presenteerde HYBRID een primeur met hun geïntegreerde kleurbeheeroplossingen binnen hun softwarepakketen. Deze nieuwe module, Colorspace, maakt het mogelijk om uiterst nauwkeurige kleurconversies uit te voeren en de optimale inktset te selecteren, zowel voor conventionele als digitale drukprocessen.Voor kleinere ondernemingen is er vanaf 2024 een aangepast aanbod om ook hen van workflow automatisatie te voorzien.Deze innovaties en meer zijn te beleven tijdens de tweejaarlijkse Huddle, dit jaar op 6 maart in Antwerpen en op 7 maart in Hilversum (NL) . Schrijf je snel in om erbij te zijn!