De voorbije jaren hebben we bovendien ook sterk geïnvesteerd in nieuwe markten, zoals verpakkingen en professionele schoonmaakartikelen. Dankzij de snelle groei van deze nieuwe segmenten zijn we trots om onze bestaande klanten vandaag ook complementaire producten te kunnen aanbieden en bovendien tal van nieuwe klanten en prospecten uit nieuwe segmenten te ontvangen.

Om jullie een brede kijk te geven op de nieuwe mogelijkheden en recente ontwikkelingen en anderzijds om te klinken op die 40e verjaardag, organiseert Igepa een tweedaags beurs- en netwerkevent op 1 en 2 juni 2018: Kaleidoscope.

Contacteer uw commercieel vertegenwoordiger voor meer info!

De voorbije jaren hebben we bovendien ook sterk geïnvesteerd in nieuwe markten, zoals verpakkingen en professionele schoonmaakartikelen. Dankzij de snelle groei van deze nieuwe segmenten zijn we trots om onze bestaande klanten vandaag ook complementaire producten te kunnen aanbieden en bovendien tal van nieuwe klanten en prospecten uit nieuwe segmenten te ontvangen. Om jullie een brede kijk te geven op de nieuwe mogelijkheden en recente ontwikkelingen en anderzijds om te klinken op die 40e verjaardag, organiseert Igepa een tweedaags beurs- en netwerkevent op 1 en 2 juni 2018: Kaleidoscope. Contacteer uw commercieel vertegenwoordiger voor meer info!