De voordelen van Cryovac CT folie:

* Meer materiaal op een rol, dus minder rolwisselingen.

* Dunner materiaal waardoor het energieverbruik in de krimptunnel lager is

* Materiaalreductie betekent ook minder grondstofverbruik en minder restafval

Microgaatjes

Cryovac CT krimpfolie is standaard voorgeperforeerd zodat er geen apart perforatiewiel op de machine nodig is. Hierdoor scheurt de folie minder snel, en de strategisch geplaatste rijen microgaatjes zorgen voor een strak krimpresultaat rondom het hele product.

Wenst u meer info over Cryovac CT? Wij helpen u graag. Wij leveren niet alleen de folie maar ook de bijbehorende machines. Bovendien hebben we de technische expertise in huis om problemen met uw installatie op te lossen.

Packaging? Just ask Antalis.

De voordelen van Cryovac CT folie:* Meer materiaal op een rol, dus minder rolwisselingen.* Dunner materiaal waardoor het energieverbruik in de krimptunnel lager is* Materiaalreductie betekent ook minder grondstofverbruik en minder restafvalMicrogaatjesCryovac CT krimpfolie is standaard voorgeperforeerd zodat er geen apart perforatiewiel op de machine nodig is. Hierdoor scheurt de folie minder snel, en de strategisch geplaatste rijen microgaatjes zorgen voor een strak krimpresultaat rondom het hele product. Wenst u meer info over Cryovac CT? Wij helpen u graag. Wij leveren niet alleen de folie maar ook de bijbehorende machines. Bovendien hebben we de technische expertise in huis om problemen met uw installatie op te lossen. Packaging? Just ask Antalis.