Naast het seminarieprogramma kan u ook de Innovation Journey volgen. Zo krijgt u innovaties uit eerste hand. Neem deel aan de gratis rondleiding langs duurzame innovaties, ontwikkelingen en materialen. Uw ticket naar de toekomst ligt hier.

De exposanten die deelnemen aan de Innovation Journey maken kans op de Innovation Award. Deze prijs reiken we uit tijdens het afterwork event op 14 september vanaf 17.30u. De ideale moment om te netwerken met de hele verpakkingscommunity. Iedereen welkom. Registreer hier voor gratis toegang (registratie verplicht).

Naast het seminarieprogramma kan u ook de Innovation Journey volgen. Zo krijgt u innovaties uit eerste hand. Neem deel aan de gratis rondleiding langs duurzame innovaties, ontwikkelingen en materialen. Uw ticket naar de toekomst ligt hier.De exposanten die deelnemen aan de Innovation Journey maken kans op de Innovation Award. Deze prijs reiken we uit tijdens het afterwork event op 14 september vanaf 17.30u. De ideale moment om te netwerken met de hele verpakkingscommunity. Iedereen welkom. Registreer hier voor gratis toegang (registratie verplicht).