Grafische Groep Matthys is dé specialist in koudfoliedruk sinds 2008. Onze nieuwe drukmachine zorgt voor veel nieuwe mogelijkheden en daarom hebben we onze brochure helemaal vernieuwd. Vraag jouw gratis exemplaar aan, ... en laat je inspireren met nieuwe mogelijkheden voor jouw merk(en).

Vraag hier uw gratis inspiratiebrochure aan.

Zie ook video: https://bit.ly/38FAei2

Heb je een (verpakkings)drukkerij en wil je samenwerken met Grafische Groep Matthys?

Als specialist in koudfoliedrukwerk én als partner van grafische bedrijven industrie willen uitzonderlijk drukwerk leveren aan scherpe prijzen. Zo kun je ook een schitterend effect creëren bij jouw klanten. In België en Nederland werken we al samen met tientallen (verpakkings)drukkerijen. Nu ook met jouw bedrijf?

Breng je packaging design naar het volgende niveau.

"Het eerste wat we zien is de algemene contour van een product. Kleur, logo, merk, grafische aspecten en lettertypes zien we pas in een latere fase. En die contour, het product zelf, zien we veel sneller wanneer er folie is aangebracht op de verpakking. Want folie zorgt voor reflectie van het omgevingslicht en suggereert zo beweging. En evolutionair gezien is ons menselijke brein geprogrammeerd om beweging meteen op te merken. Want mochten we geen beweging zien dan liepen we gevaar om opgegeten te worden. Dus reflectie van licht zorgt voor het waarnemen van die beweging. En een verpakking voorzien van folie-aspecten wordt altijd gezien. En gezien worden is de eerste stap naar verkoop."

Prof. dr.ir. Roland ten Klooster - Professor Packaging Design and Management - University of Twente

Lees hier hoe je met de nieuwste cold foil opties aan de slag kunt:

Over Grafische Groep Matthys is onlangs nog een artikel in Grafisch Nieuws verschenen:

Grafische Groep Matthys, pionier van koudfoliedruk in offset

De Belgische Grafische Groep Matthys, die al drie generaties in handen is van de gelijknamige familie, is een pionier in koudfoliedruk op offsetpersen. In 2008 maakte de conventionele drukker van die veredelingstechniek zijn kernactiviteit om de achteruitgang van de offsetdruk te compenseren. Sindsdien is het Turnhoutse bedrijf een belangrijke speler geworden in de veredeling van luxeverpakkingen en drukwerk.

Lees het hele artikel: https://grafisch-nieuws.knack.be/magazine/grafische-groep-matthys-pionier-van-koudfoliedruk-in-offset/article-normal-1868195.html?cookie_check=1654071724

Grafische Groep Matthys is dé specialist in koudfoliedruk sinds 2008. Onze nieuwe drukmachine zorgt voor veel nieuwe mogelijkheden en daarom hebben we onze brochure helemaal vernieuwd. Vraag jouw gratis exemplaar aan, ... en laat je inspireren met nieuwe mogelijkheden voor jouw merk(en).Vraag hier uw gratis inspiratiebrochure aan.Zie ook video: https://bit.ly/38FAei2Heb je een (verpakkings)drukkerij en wil je samenwerken met Grafische Groep Matthys?Als specialist in koudfoliedrukwerk én als partner van grafische bedrijven industrie willen uitzonderlijk drukwerk leveren aan scherpe prijzen. Zo kun je ook een schitterend effect creëren bij jouw klanten. In België en Nederland werken we al samen met tientallen (verpakkings)drukkerijen. Nu ook met jouw bedrijf?Breng je packaging design naar het volgende niveau."Het eerste wat we zien is de algemene contour van een product. Kleur, logo, merk, grafische aspecten en lettertypes zien we pas in een latere fase. En die contour, het product zelf, zien we veel sneller wanneer er folie is aangebracht op de verpakking. Want folie zorgt voor reflectie van het omgevingslicht en suggereert zo beweging. En evolutionair gezien is ons menselijke brein geprogrammeerd om beweging meteen op te merken. Want mochten we geen beweging zien dan liepen we gevaar om opgegeten te worden. Dus reflectie van licht zorgt voor het waarnemen van die beweging. En een verpakking voorzien van folie-aspecten wordt altijd gezien. En gezien worden is de eerste stap naar verkoop."Prof. dr.ir. Roland ten Klooster - Professor Packaging Design and Management - University of TwenteLees hier hoe je met de nieuwste cold foil opties aan de slag kunt:Over Grafische Groep Matthys is onlangs nog een artikel in Grafisch Nieuws verschenen:Grafische Groep Matthys, pionier van koudfoliedruk in offsetDe Belgische Grafische Groep Matthys, die al drie generaties in handen is van de gelijknamige familie, is een pionier in koudfoliedruk op offsetpersen. In 2008 maakte de conventionele drukker van die veredelingstechniek zijn kernactiviteit om de achteruitgang van de offsetdruk te compenseren. Sindsdien is het Turnhoutse bedrijf een belangrijke speler geworden in de veredeling van luxeverpakkingen en drukwerk. Lees het hele artikel: https://grafisch-nieuws.knack.be/magazine/grafische-groep-matthys-pionier-van-koudfoliedruk-in-offset/article-normal-1868195.html?cookie_check=1654071724