De eenvoudige inzetbaarheid van een laserstansmachine resulteert in een lagere kost voor het afwerken van de labels door het wegvallen van stansblikken, kortere steltijden aan de machine en daarmee verbonden ook lagere opstartkosten aan materiaal en operator.

SMAG machinebouw staat voor een gepersonaliseerde aanpak. Gespecialiseerd in machines voor het drukken, afwerken en veredelen van zelfklevende etiketten. De SMAG / Digital Galaxie met SPARTANICS Laser stans is een flexibele oplossing voor de meest veeleisende digitale labeldrukker.

Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Bel ons voor een afspraak +32 3 830 00 48

VEGRAM Graphics nv - Neerlandweg 28 - B-2610 Antwerpen - E. info@vegram.be - www.vegram.be

De eenvoudige inzetbaarheid van een laserstansmachine resulteert in een lagere kost voor het afwerken van de labels door het wegvallen van stansblikken, kortere steltijden aan de machine en daarmee verbonden ook lagere opstartkosten aan materiaal en operator.SMAG machinebouw staat voor een gepersonaliseerde aanpak. Gespecialiseerd in machines voor het drukken, afwerken en veredelen van zelfklevende etiketten. De SMAG / Digital Galaxie met SPARTANICS Laser stans is een flexibele oplossing voor de meest veeleisende digitale labeldrukker. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden. Bel ons voor een afspraak +32 3 830 00 48VEGRAM Graphics nv - Neerlandweg 28 - B-2610 Antwerpen - E. info@vegram.be - www.vegram.be