Klik hier voor meer info

Optimum Group is marktleider in de Benelux voor de productie van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen zoals banderollen, folies en shrink sleeves en labels voor producten in onder andere food, retail, personal care, chemie, cosmetica, logistiek en farmaceutische industrie. Daarmee hebben we een belangrijke rol in verschillende supply-chains. Zonder verpakkingen en etiketten is de uitlevering van deze cruciale goederen niet mogelijk.

Optimum Group is marktleider in de Benelux van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen.

Optimum Group levert

Optimum Group heeft met twaalf productielocaties en meer dan 900 medewerkers in de Benelux, Duitsland en Denemarken alle capaciteit in huis om haar klanten op tijd en in de gebruikelijke kwaliteit te blijven leveren. Wij doen er alles aan om de continuïteit van levering op dit moment te garanderen. Daarnaast kan de Optimum Group door haar bedrijfscontinuïteitsplan de leverbetrouwbaarheid nog verder maximaliseren en risico's beperken. Wij hebben o.a. de volgende maatregelen genomen:

  • Wij hebben reeds extra voorraden van onze standaard grondstoffen en basismaterialen opgebouwd en blijven die voorlopig ook nog verder opbouwen.
  • Wij hebben onze supply chain volledig in kaart en hebben dagelijks contact met onze leveranciers om zicht te houden op voorraden en levertijden.

Heeft u vragen over één van onze producten, voorraden of materialen?

Neem dan contact op met Optimum Group.

Toermalijnstraat 12c 1812 RL Alkmaar The Netherlands +31 (0)85 273 23 33 info@optimumgroup.nl

Klik hier voor meer infoOptimum Group is marktleider in de Benelux voor de productie van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen zoals banderollen, folies en shrink sleeves en labels voor producten in onder andere food, retail, personal care, chemie, cosmetica, logistiek en farmaceutische industrie. Daarmee hebben we een belangrijke rol in verschillende supply-chains. Zonder verpakkingen en etiketten is de uitlevering van deze cruciale goederen niet mogelijk.Optimum Group is marktleider in de Benelux van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen.Optimum Group levertOptimum Group heeft met twaalf productielocaties en meer dan 900 medewerkers in de Benelux, Duitsland en Denemarken alle capaciteit in huis om haar klanten op tijd en in de gebruikelijke kwaliteit te blijven leveren. Wij doen er alles aan om de continuïteit van levering op dit moment te garanderen. Daarnaast kan de Optimum Group door haar bedrijfscontinuïteitsplan de leverbetrouwbaarheid nog verder maximaliseren en risico's beperken. Wij hebben o.a. de volgende maatregelen genomen:Heeft u vragen over één van onze producten, voorraden of materialen? Neem dan contact op met Optimum Group.Toermalijnstraat 12c 1812 RL Alkmaar The Netherlands +31 (0)85 273 23 33 info@optimumgroup.nl