Ontdek welke voordelen de Challenger-printer uw bedrijf kan bieden.

Het gamma inkjet UV NeoMercury-persen valt niet te vergelijken met dat van de traditionele tonerprinters, zelfs al zijn de voordelen van een digitale workflow en variable data printing gekend en vergelijkbaar.

Hoewel de productiviteit van een UV inkjet oploopt tot 1000 m²/uur, moeten substraten niet voorbehandeld zijn en is de inkt hoogglanzend en duurzaam zodat lamineren of lakken niet nodig is.

De permanente aanwezigheid van hoog-transparante witte inkt in de koppen zorgt voor een optimaal drukresultaat op metallic folie en papier, een haarscherp printeffect op PP, PE of PET en reliëfprint wat etiketten een gepersonaliseerd, voelbaar effect geeft.

Drukkerijen kunnen dankzij de Dilli NeoMercury pers een groter publiek bereiken en zich ook lanceren op de verpakkingsmarkt of kiezen voor industriële, duurzame toepassingen, gezien de pers geschikt is voor een groot gamma van gestandaardiseerde en niet-gestandaardiseerde papieren en synthetische substraten gaande van 25 micron tot 600 micron. De printkoppen garanderen de hoogste resolutie en precisie met minuscule inktdruppeltjes van slechts 3 picoliter.

U kunt de nieuwe pers al aan het werk zien in Zweden, Italië, de VS, Mexico en op het hoofdkwartier in Seoul, alsook op het filiaal en democenter in België van waaruit support wordt gegeven.

Meer info: www.dilli.co.kr/digital-label-press

Ontdek welke voordelen de Challenger-printer uw bedrijf kan bieden.Het gamma inkjet UV NeoMercury-persen valt niet te vergelijken met dat van de traditionele tonerprinters, zelfs al zijn de voordelen van een digitale workflow en variable data printing gekend en vergelijkbaar. Hoewel de productiviteit van een UV inkjet oploopt tot 1000 m²/uur, moeten substraten niet voorbehandeld zijn en is de inkt hoogglanzend en duurzaam zodat lamineren of lakken niet nodig is. De permanente aanwezigheid van hoog-transparante witte inkt in de koppen zorgt voor een optimaal drukresultaat op metallic folie en papier, een haarscherp printeffect op PP, PE of PET en reliëfprint wat etiketten een gepersonaliseerd, voelbaar effect geeft. Drukkerijen kunnen dankzij de Dilli NeoMercury pers een groter publiek bereiken en zich ook lanceren op de verpakkingsmarkt of kiezen voor industriële, duurzame toepassingen, gezien de pers geschikt is voor een groot gamma van gestandaardiseerde en niet-gestandaardiseerde papieren en synthetische substraten gaande van 25 micron tot 600 micron. De printkoppen garanderen de hoogste resolutie en precisie met minuscule inktdruppeltjes van slechts 3 picoliter. U kunt de nieuwe pers al aan het werk zien in Zweden, Italië, de VS, Mexico en op het hoofdkwartier in Seoul, alsook op het filiaal en democenter in België van waaruit support wordt gegeven. Meer info: www.dilli.co.kr/digital-label-press