Laat u meeslepen in een ontdekkingsreis door de wereld van gepersonaliseerd drukwerk tijdens de Personalisation Experience 2024 die plaatsvindt van 19 t/m 22 maart 2024 in Amsterdam.

Neem deel aan ons eendaagse congres met bekende sprekers zoals Richard Askam, die praktische ervaring opdeed in baanbrekende campagnes zoals 'Share a Coke'.

Trevor Gordon, bekend door zijn werk voor wereldmerken als Diageo, Vodafone en Selfridges.

Serena Bonomi, een pionier op gebied van innovatie voor de circulaire economie en strategieën voor grootschalige personalisatie, met uitgebreide ervaring opgedaan bij BMW.

Boek nu uw plaats voor het WAAROM, het HOE en de TECHNOLOGIEËN die personalisatie mogelijk maken.

Voer bij uw registratie voor de show en het congres de promotiecode PEXB405 in.

Laat u meeslepen in een ontdekkingsreis door de wereld van gepersonaliseerd drukwerk tijdens de Personalisation Experience 2024 die plaatsvindt van 19 t/m 22 maart 2024 in Amsterdam.Neem deel aan ons eendaagse congres met bekende sprekers zoals Richard Askam, die praktische ervaring opdeed in baanbrekende campagnes zoals 'Share a Coke'. Trevor Gordon, bekend door zijn werk voor wereldmerken als Diageo, Vodafone en Selfridges. Serena Bonomi, een pionier op gebied van innovatie voor de circulaire economie en strategieën voor grootschalige personalisatie, met uitgebreide ervaring opgedaan bij BMW.Boek nu uw plaats voor het WAAROM, het HOE en de TECHNOLOGIEËN die personalisatie mogelijk maken.Voer bij uw registratie voor de show en het congres de promotiecode PEXB405 in.