Milieu eigenschappen ...

Het PaperStrap papieren omsnoeringsband is 100% recycleerbaar, net als het karton dat erbij zit! Dit betekent dat de hoeveelheid plastic afval dat door verpakkingen wordt veroorzaakt, wordt beperkt.

Zonder het technische aspect te verwaarlozen!

PaperStrap is sterk en verzekert een veilig transport van de goederen. Dit groene alternatief is bijzonder geschikt voor het omsnoeren van dozen en pakketten. Het kan worden gebruikt op zowel automatische als halfautomatische machines (of met een accu-apparaat) en wordt vastgezet door een warmtelas. PaperStrap is verkrijgbaar in verschillende breedtes om aan uw behoeften te voldoen.

Wilt u meer weten? Neem contact op met Antalis via packaging.be@antalis.com - +32 (0)2 451 12 00 of of kijk op www.antalis.be.

Milieu eigenschappen ...Het PaperStrap papieren omsnoeringsband is 100% recycleerbaar, net als het karton dat erbij zit! Dit betekent dat de hoeveelheid plastic afval dat door verpakkingen wordt veroorzaakt, wordt beperkt.Zonder het technische aspect te verwaarlozen!PaperStrap is sterk en verzekert een veilig transport van de goederen. Dit groene alternatief is bijzonder geschikt voor het omsnoeren van dozen en pakketten. Het kan worden gebruikt op zowel automatische als halfautomatische machines (of met een accu-apparaat) en wordt vastgezet door een warmtelas. PaperStrap is verkrijgbaar in verschillende breedtes om aan uw behoeften te voldoen.Wilt u meer weten? Neem contact op met Antalis via packaging.be@antalis.com - +32 (0)2 451 12 00 of of kijk op www.antalis.be.