Beschikbare toestellen:

  • Pallettruck met platform
  • Meeloopstapelaar
  • Elektrisch aangedreven heftruck, 1.5-3.5 T hefcapaciteit
  • Thermisch aangedreven heftruck, 2-3.5 T hefcapaciteit

>> meer info over de UT producten

Waarom kiezen voor Hyster UT heftrucks?

Eenvoudig in gebruik

Het ergonomische bestuurderscompartiment heeft dezelfde indeling als een auto waardoor de bestuurder comfortabel kan werken en minder snel moe wordt tijdens de werkzaamheden. Met diverse standaardkenmerken en opties kan de truck aangepast worden aan de gewenste vereisten.

Gemakkelijk in onderhoud

Dankzij de eenvoud van onderdelen kan onderhoud snel en eenvoudig worden uitgevoerd, ook wanneer er geen computer, laptop of diagnoseapparatuur beschikbaar is.

Betaalbaar

Door het gebruik van bewezen hoogwaardige en robuuste onderdelen, efficiënte filtering en een uitstekende koeling zijn de Hyster UT heftrucks betrouwbaar in gebruik en minder slijtagegevoelig. Samen met de snelle beschikbaarheid van rendabele vervangingsonderdelen dalen hierdoor de vereisten en kosten voor service en onderhoud.

Dienst na verkoop

De mobiele techniekers van B-CLOSE zijn gespecialiseerd in het op punt stellen van Hyster® heftrucks op de Belgische markt. Dezelfde gekwalificeerde techniekers staan ook in voor het onderhoud en het herstellen van de Hyster UT heftrucks waardoor zeer hoge standaarden gewaarborgd worden.

Beschikbare toestellen:>> meer info over de UT productenWaarom kiezen voor Hyster UT heftrucks?Eenvoudig in gebruikHet ergonomische bestuurderscompartiment heeft dezelfde indeling als een auto waardoor de bestuurder comfortabel kan werken en minder snel moe wordt tijdens de werkzaamheden. Met diverse standaardkenmerken en opties kan de truck aangepast worden aan de gewenste vereisten.Gemakkelijk in onderhoudDankzij de eenvoud van onderdelen kan onderhoud snel en eenvoudig worden uitgevoerd, ook wanneer er geen computer, laptop of diagnoseapparatuur beschikbaar is.BetaalbaarDoor het gebruik van bewezen hoogwaardige en robuuste onderdelen, efficiënte filtering en een uitstekende koeling zijn de Hyster UT heftrucks betrouwbaar in gebruik en minder slijtagegevoelig. Samen met de snelle beschikbaarheid van rendabele vervangingsonderdelen dalen hierdoor de vereisten en kosten voor service en onderhoud.Dienst na verkoopDe mobiele techniekers van B-CLOSE zijn gespecialiseerd in het op punt stellen van Hyster® heftrucks op de Belgische markt. Dezelfde gekwalificeerde techniekers staan ook in voor het onderhoud en het herstellen van de Hyster UT heftrucks waardoor zeer hoge standaarden gewaarborgd worden.