De Anuga FoodTec is het belangrijkste informatie- en bedrijfsplatform voor nieuwe concepten en innovatieve ontwikkelingen in de F&B-industrie. Ongeveer 1.350 exposanten, waarvan er meer dan 60 procent internationale markten representeert, tonen hier het volledige, wereldwijd beschikbare productaanbod voor het vervaardigen, vullen, verpakken en opslaan van levensmiddelen en dranken.

Op de Anuga FoodTec vindt u de ideale partners om uw Vul- en verpakkingsprocessen te optimaliseren, hulpbronnen efficiënt in te zetten en de productkwaliteit te waarborgen.

Anuga FoodTec 2024

19 t/m 22 maart 2024, Köln, Duitsland

De Anuga FoodTec is het belangrijkste informatie- en bedrijfsplatform voor nieuwe concepten en innovatieve ontwikkelingen in de F&B-industrie. Ongeveer 1.350 exposanten, waarvan er meer dan 60 procent internationale markten representeert, tonen hier het volledige, wereldwijd beschikbare productaanbod voor het vervaardigen, vullen, verpakken en opslaan van levensmiddelen en dranken.Op de Anuga FoodTec vindt u de ideale partners om uw Vul- en verpakkingsprocessen te optimaliseren, hulpbronnen efficiënt in te zetten en de productkwaliteit te waarborgen. Anuga FoodTec 202419 t/m 22 maart 2024, Köln, Duitsland