Eco Fiber Film is dé nieuwe milieuvriendelijke wikkelfolie voor machines. Hij bestaat voor 30% uit gerecycleerde materialen en is 100% recycleerbaar. Net zoals de andere Fiber Films, die je terugvindt in ons assortiment, is de Eco Fiber Film ook in de lengte met draden versterkt waardoor er minder folie nodig is om een hogere ladingzekering te bekomen. Je hebt dus minder folie nodig om dezelfde palletstabiliteit te bereiken. Het gehele wikkelproces wordt hierdoor duurzamer en aanzienlijk sneller.

Door de nieuwe Eco Fiber Film te gebruiken draagt ook jouw organisatie haar steentje bij naar een groeiende circulaire economie en verminder je zo de druk op het milieu, jouw bedrijf en jouw eigen ecologische voetafdruk.

Eco Fiber Film is dé nieuwe milieuvriendelijke wikkelfolie voor machines. Hij bestaat voor 30% uit gerecycleerde materialen en is 100% recycleerbaar. Net zoals de andere Fiber Films, die je terugvindt in ons assortiment, is de Eco Fiber Film ook in de lengte met draden versterkt waardoor er minder folie nodig is om een hogere ladingzekering te bekomen. Je hebt dus minder folie nodig om dezelfde palletstabiliteit te bereiken. Het gehele wikkelproces wordt hierdoor duurzamer en aanzienlijk sneller. Door de nieuwe Eco Fiber Film te gebruiken draagt ook jouw organisatie haar steentje bij naar een groeiende circulaire economie en verminder je zo de druk op het milieu, jouw bedrijf en jouw eigen ecologische voetafdruk.