Iedere workflow koppelt EFI Radius®, de kernoplossing op ERP-gebied van EFI, aan modulaire, geïntegreerde onderdelen uit EFI's toonaangevende portfolio en belangrijke technologieën van externe partners, zoals de Automation Engine van Esko. De suite biedt verpakkingsproducenten de mogelijkheid om hun eigen werkstromen in te richten, afgestemd op het specifieke productiemanagement van hun eigen producten zoals vouwkarton, labels, krimpverpakkingen, in-mould labels, flexibele verpakkingen en folie-extrusieproducten.

De nieuwste versie van de suite biedt onder meer de volgende verbeteringen:

  • Een bekroonde EFI-component Dynamic Intelligent Estimating and Planning, met geavanceerde mogelijkheden voor CRM en taakplanning in de vouwkartonproductie.
  • Aanzienlijk verbeterde workflows voor converting van folie-extrusieproducten en flexibele verpakkingen, met onder meer betere ondersteuning voor extrusie- en lamineringsprocessen met betere registratie en tracering van gewichten.
  • Op rollen gebaseerde widgets voor calculatoren en medewerkers voor klantenservice in een nieuwe verpakkingssuite-workbench.

Voor meer informatie over de nieuwste versie van de EFI-suite voor verpakking klik hier.

Iedere workflow koppelt EFI Radius®, de kernoplossing op ERP-gebied van EFI, aan modulaire, geïntegreerde onderdelen uit EFI's toonaangevende portfolio en belangrijke technologieën van externe partners, zoals de Automation Engine van Esko. De suite biedt verpakkingsproducenten de mogelijkheid om hun eigen werkstromen in te richten, afgestemd op het specifieke productiemanagement van hun eigen producten zoals vouwkarton, labels, krimpverpakkingen, in-mould labels, flexibele verpakkingen en folie-extrusieproducten.De nieuwste versie van de suite biedt onder meer de volgende verbeteringen:Voor meer informatie over de nieuwste versie van de EFI-suite voor verpakking klik hier.