De sector voor het bedrukken van etiketten en verpakkingen is een wereld die wordt gedefinieerd door innovatie en versterkt door technologie, en Labelexpo Europe 2023 brengt dit tot leven via een inspirerend programma met speciale educatieve onderwerpen die de snelst groeiende gebieden belichten.

De hypermoderne Automation Arena belicht de nieuwste trends en demonstreert een volledige "lights out" productieworkflow, van het aanmaken van bestanden tot digitaal drukken en converteren, met CERM, Esko, Xeikon, Grafotronic, Kurz en Fedrigoni.

Op het evenement dit jaar hebben we wat nieuws, het Flex Pack Trail.

Het Flex Pack Trail gaat dieper in op de digitale en conventionele perstechnologieën en constructies van materialen voor flexibele verpakkingen, waarbij u de informatie krijgt die u nodig hebt om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Meer informatie: www.labelexpo-europe.com

De sector voor het bedrukken van etiketten en verpakkingen is een wereld die wordt gedefinieerd door innovatie en versterkt door technologie, en Labelexpo Europe 2023 brengt dit tot leven via een inspirerend programma met speciale educatieve onderwerpen die de snelst groeiende gebieden belichten.De hypermoderne Automation Arena belicht de nieuwste trends en demonstreert een volledige "lights out" productieworkflow, van het aanmaken van bestanden tot digitaal drukken en converteren, met CERM, Esko, Xeikon, Grafotronic, Kurz en Fedrigoni. Op het evenement dit jaar hebben we wat nieuws, het Flex Pack Trail. Het Flex Pack Trail gaat dieper in op de digitale en conventionele perstechnologieën en constructies van materialen voor flexibele verpakkingen, waarbij u de informatie krijgt die u nodig hebt om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Meer informatie: www.labelexpo-europe.com