Als pionier in de wereld van weeg en/of etiketteren en uitprijzen, heeft ESPERA altijd vooruitgestreefd in termen van technologische ontwikkeling. Dit jaar biedt Espera tijdens de introductie van de NOVA u de mogelijkheid om samen in industrie 4.0 te stappen.

Dankzij tal van innovaties op het gebied van hard- en software is deze uitprijsmachine, namelijk de NOVA het neusje van de zalm voor technologische ontwikkeling!

Het biedt ongelijke kansen op het gebied van toegankelijkheid, snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hiermee kunt u voldoen aan de steeds complexer en gevarieerde eisen van de weeg- en etiketteersector.

Als pionier in de wereld van weeg en/of etiketteren en uitprijzen, heeft ESPERA altijd vooruitgestreefd in termen van technologische ontwikkeling. Dit jaar biedt Espera tijdens de introductie van de NOVA u de mogelijkheid om samen in industrie 4.0 te stappen. Dankzij tal van innovaties op het gebied van hard- en software is deze uitprijsmachine, namelijk de NOVA het neusje van de zalm voor technologische ontwikkeling! Het biedt ongelijke kansen op het gebied van toegankelijkheid, snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hiermee kunt u voldoen aan de steeds complexer en gevarieerde eisen van de weeg- en etiketteersector.