Als pionier in de wereld van weeg en/of etiketteren en uitprijzen, heeft ESPERA altijd vooruitgestreefd in termen van technologische ontwikkeling. Dit jaar biedt Espera tijdens de introductie van de NOVA u de mogelijkheid om samen in industrie 4.0 te stappen.

Dankzij tal van innovaties op het gebied van hard- en software is deze uitprijsmachine, namelijk de NOVA het neusje van de zalm voor technologische ontwikkeling!

Het biedt ongeëvenaarde kansen op het gebied van toegankelijkheid, snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Kortom, een productie zonder stilstandstijden komt in het verschiet. Zero-Downtime in de voedingsindustrie!

Als pionier in de wereld van weeg en/of etiketteren en uitprijzen, heeft ESPERA altijd vooruitgestreefd in termen van technologische ontwikkeling. Dit jaar biedt Espera tijdens de introductie van de NOVA u de mogelijkheid om samen in industrie 4.0 te stappen. Dankzij tal van innovaties op het gebied van hard- en software is deze uitprijsmachine, namelijk de NOVA het neusje van de zalm voor technologische ontwikkeling! Het biedt ongeëvenaarde kansen op het gebied van toegankelijkheid, snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Kortom, een productie zonder stilstandstijden komt in het verschiet. Zero-Downtime in de voedingsindustrie!