Bijleren is voorsprong nemen. En Empack is dan uw momentum. Spelers als PEFC, Indufed, Fevia, Pack4Food, Flanders' FOOD en andere staan op het podium. Food in the picture, circulaire verpakkingen, digitalisatie en veel meer.

Dankzij het seminarieprogramma krijgt uw knowhow een essentiële update, verwerft u inzichten in nieuwe trends en ontdekt u groeikansen voor uw zaken. Neem gratis deel aan deze seminaries over circulaire verpakkingen, verpakkingsuitdagingen voor de voedingsindustrie, recycling en andere actuele topics. Bekijk het volledige programma hier en registreer meteen voor uw gratis toegang.

Bijleren is voorsprong nemen. En Empack is dan uw momentum. Spelers als PEFC, Indufed, Fevia, Pack4Food, Flanders' FOOD en andere staan op het podium. Food in the picture, circulaire verpakkingen, digitalisatie en veel meer. Dankzij het seminarieprogramma krijgt uw knowhow een essentiële update, verwerft u inzichten in nieuwe trends en ontdekt u groeikansen voor uw zaken. Neem gratis deel aan deze seminaries over circulaire verpakkingen, verpakkingsuitdagingen voor de voedingsindustrie, recycling en andere actuele topics. Bekijk het volledige programma hier en registreer meteen voor uw gratis toegang.