Bovendien zijn al deze producten afkomstig van fabrikanten uit België of Nederland.

Wij zijn dan ook enorm trots om samen te werken met pioniersbedrijven in deze domeinen.

Wist u dat de eerste schuimfolie op rol en de eerste schuimprofielen in België werden vervaardigd en dat ons land op dat gebied nog steeds de grootste Europese productie-eenheden telt?

U kunt onze Belgische kleuren terugvinden in deze producten tijdens onze Kaleidoscope.

Bij verschillende stands wacht een kleine attentie op u.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen op het nummer 09/325.45.74 of stuur een e-mail naar salesIST@Igepa.be. Onze vertegenwoordigers zullen alles in het werk stellen om u de beste oplossing voor te stellen op maat van uw behoeften.

Bovendien zijn al deze producten afkomstig van fabrikanten uit België of Nederland.Wij zijn dan ook enorm trots om samen te werken met pioniersbedrijven in deze domeinen. Wist u dat de eerste schuimfolie op rol en de eerste schuimprofielen in België werden vervaardigd en dat ons land op dat gebied nog steeds de grootste Europese productie-eenheden telt? U kunt onze Belgische kleuren terugvinden in deze producten tijdens onze Kaleidoscope. Bij verschillende stands wacht een kleine attentie op u. Aarzel niet om contact met ons op te nemen op het nummer 09/325.45.74 of stuur een e-mail naar salesIST@Igepa.be. Onze vertegenwoordigers zullen alles in het werk stellen om u de beste oplossing voor te stellen op maat van uw behoeften.