In het belang van de verpakkingscommunity is Easyfairs genoodzaakt om Empack en Packaging Innovations te verplaatsen. Naar aanleiding van het geldende dreigingsniveau 4 in het Brussels Gewest, is het, Easyfairs inziens, veiliger om de evenementen naar Mechelen te verhuizen. 'De veiligheid van de bezoekers en exposanten is voor ons van hoogste prioriteit', aldus Easyfairs. 'Zelfs al zou het hoogste dreigingsniveau worden opgeheven, verwachten wij dat door de verplaatsing naar Mechelen zowel bezoekers als exposanten zich veiliger zullen voelen.'De Nekkerhal in Mechelen ligt buiten het Brussels Gewest en valt niet onder het gebied waar het verhoogde dreigingsniveau van kracht is. De Nekkerhal heeft onlangs een facelift ondergaan en heeft alle voorzieningen om Empack en Packaging Innovations te kunnen faciliteren. Alle toegangstickets voor Brussel gelden onverminderd voor Mechelen.

Organisator Easyfairs doet een oproep aan de bezoekers om, in het belang van de verpakkingsindustrie, hun bezoek aan deze events te laten doorgaan.

In het belang van de verpakkingscommunity is Easyfairs genoodzaakt om Empack en Packaging Innovations te verplaatsen. Naar aanleiding van het geldende dreigingsniveau 4 in het Brussels Gewest, is het, Easyfairs inziens, veiliger om de evenementen naar Mechelen te verhuizen. 'De veiligheid van de bezoekers en exposanten is voor ons van hoogste prioriteit', aldus Easyfairs. 'Zelfs al zou het hoogste dreigingsniveau worden opgeheven, verwachten wij dat door de verplaatsing naar Mechelen zowel bezoekers als exposanten zich veiliger zullen voelen.'De Nekkerhal in Mechelen ligt buiten het Brussels Gewest en valt niet onder het gebied waar het verhoogde dreigingsniveau van kracht is. De Nekkerhal heeft onlangs een facelift ondergaan en heeft alle voorzieningen om Empack en Packaging Innovations te kunnen faciliteren. Alle toegangstickets voor Brussel gelden onverminderd voor Mechelen.Organisator Easyfairs doet een oproep aan de bezoekers om, in het belang van de verpakkingsindustrie, hun bezoek aan deze events te laten doorgaan.