Europa trekt resoluut de kaart van circulariteit en wil dat alle kunststofverpakkingen tegen 2030 recycleer-of herbruikbaar zijn. De nieuwe wetgeving daaraan verbonden biedt geen malse consequenties voor de voedingsindustrie. De voedings- en verpakkingsindustrie zijn genoodzaakt om continu te blijven innoveren.

Packcontact, het netwerkevent met een mix van boeiende lezingen, innovaties en directe contacten met experts biedt u een antwoord op uw vragen rond circulaire voedingsverpakkingen. Bent u als voedingsbedrijf op zoek naar nieuwe verpakkingsmogelijkheden of wil u op de hoogte blijven van de nieuwste trends? Kom op 23 en/of 24 september naar Kortrijk Xpo en bezoek de beurs of maak een afspraak met een expert!

Europa trekt resoluut de kaart van circulariteit en wil dat alle kunststofverpakkingen tegen 2030 recycleer-of herbruikbaar zijn. De nieuwe wetgeving daaraan verbonden biedt geen malse consequenties voor de voedingsindustrie. De voedings- en verpakkingsindustrie zijn genoodzaakt om continu te blijven innoveren. Packcontact, het netwerkevent met een mix van boeiende lezingen, innovaties en directe contacten met experts biedt u een antwoord op uw vragen rond circulaire voedingsverpakkingen. Bent u als voedingsbedrijf op zoek naar nieuwe verpakkingsmogelijkheden of wil u op de hoogte blijven van de nieuwste trends? Kom op 23 en/of 24 september naar Kortrijk Xpo en bezoek de beurs of maak een afspraak met een expert!