Rechtstreeks en voedselveilig op voedingsmiddelen banderolleren

Een banderol rechtstreeks op voedingsmiddelen banderolleren is ideaal voor producten die verder geen andere verpakkingsmaterialen nodig hebben. Denk aan ambachtelijk bereide broden, cakesoorten of bijvoorbeeld bepaalde (biologische) groentesoorten.

Rechtstreeks en voedselveilig op voedingsmiddelen banderolleren

© .

Onlangs heeft onze Branding by Banding partner Speciaaldrukkerij Max Aarts in een nieuwe 10 kleuren drukpers geïnvesteerd, waarmee de bedrukking op de achterzijde van een banderol wordt ingesloten door middel van een voedselveilige laminaat. Ideaal voor extra informatie over de ambachtelijke werkwijze, biologische processen, bedrijfshistorie, storytelling of recepten. De gebruikte low migration inkten kunnen daardoor niet in aanraking met de voedingsmiddelen komen. Bovendien kiezen consumenten steeds vaker bewust voor artikelen met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Een product met slechts een banderol als informatiedrager, zonder verdere verpakkingsmaterialen past uitstekend in deze duurzaamheidstrend. Bandall banderolleertechniek biedt diverse opties om het banderolleren met verse producten te optimaliseren.

IBA München, hall B1, Stand 485,

Lees meer over: