Bij Topa bent u maar enkele stappen verwijderd van uw ideale verpakking. Of u nu op zoek bent naar een duurzame verpakking, of speciale wensen heeft op het gebied van productbescherming, wij ontwerpen complete verpakkingen op basis van uw behoeften door gebruik te maken van de nieuwste technologie. Met onder andere geavanceerde 3D-software, bieden wij u stalen en modellen om te garanderen dat u vanaf het concept tot de productie volledig betrokken bent bij iedere stap. Laat u inspireren door onze mogelijkheden; verpakkingsdesign is immers maatwerk!

De voordelen:

  • Focus op functionaliteit en klantbeleving
  • Eigen engineers
  • Ontwerp, prototype en kwalificatie onder één dak
  • Uw verpakking wordt uitgebreid getest voordat deze in productie gaat

De bedrukking van een verpakking is een essentieel onderdeel van uw imago. Het drukproces begint met de inventarisatie van uw wensen en bedrukkingsvereisten. Indien u reeds een ontwerp heeft dan kunnen wij dit overnemen of samen met u het gewenste beeld creëren. Zodra u het ontwerp heeft goedgekeurd en de geschikte bedrukkingstechniek is gekozen, kan het drukproces beginnen.

De voordelen:

  • Hoogwaardige bedrukking voor merkbeleving
  • Optimale presentatie van uw product
  • Eigen ontwerpers
  • Zowel kleine als grote oplages mogelijk

Klik hier voor meer informatie en een gratis demo!

Lees meer...

Bij Topa bent u maar enkele stappen verwijderd van uw ideale verpakking. Of u nu op zoek bent naar een duurzame verpakking, of speciale wensen heeft op het gebied van productbescherming, wij ontwerpen complete verpakkingen op basis van uw behoeften door gebruik te maken van de nieuwste technologie. Met onder andere geavanceerde 3D-software, bieden wij u stalen en modellen om te garanderen dat u vanaf het concept tot de productie volledig betrokken bent bij iedere stap. Laat u inspireren door onze mogelijkheden; verpakkingsdesign is immers maatwerk!De voordelen:De bedrukking van een verpakking is een essentieel onderdeel van uw imago. Het drukproces begint met de inventarisatie van uw wensen en bedrukkingsvereisten. Indien u reeds een ontwerp heeft dan kunnen wij dit overnemen of samen met u het gewenste beeld creëren. Zodra u het ontwerp heeft goedgekeurd en de geschikte bedrukkingstechniek is gekozen, kan het drukproces beginnen.De voordelen:Klik hier voor meer informatie en een gratis demo!Lees meer...