B-CLOSE maakt de ambitie waar om schaalgrootte te koppelen aan lokale verankering. Met dat doel voor ogen kwam een nieuwe organisatiestructuur tot stand, met vier branches (in Harelbeke, Mechelen, Sint-Truiden en Namen). "Transport & Logistics is al geruime tijd een vaste waarde in Antwerpen. Met deze Gentse editie kunnen de logistieke spelers uit Oost- en West-Vlaanderen nu ook in hun eigen regio terecht om de laatste nieuwigheden te ontdekken. Het is vanuit dezelfde klantgerichte filosofie dat wij onze organisatie herdachten," aldus Kurt.

2 elektrische blikvangers

.
© .

"In het kader van de energietransitie stellen we vooreerst de elektrisch aangedreven Carer heftruck voor, met een hefcapaciteit tot 20 ton. Het betreft een première voor de Belgische markt.

Het andere paradepaardje is de elektrische Hyster smallegangentruck, de enige in zijn soort die een last van 1.500 kg tot 12,20 meterhoog kan heffen."

.
© .

Uniforme nationale service

De recente reorganisatie van de onderneming blijft vanzelfsprekend niet onbesproken. Kurt licht toe: "Dankzij onze branchestructuur, kunnen wij klanten waar ook in België op dezelfde kwalitatieve en flexibele manier bedienen. Bedrijven met verschillende regionale vestigingen kunnen in elke branche rekenen op een hoogstaande knowhow en expertise. Maar wij centraliseren wel de rapportering en facturatie, wat de administratie een stuk vereenvoudigt. Wij bieden met andere woorden een uniforme nationale service vanuit een regionale benadering."

Sterke troeven

De marketingmanager is ervan overtuigd dat B-CLOSE in zijn huidige vorm goed gewapend is voor de toekomst. "Zeker als je daar nog eens onze ruim 130 ervaren techniekers bijrekent. Die onderhouden trouwens ook heftrucks van andere merken in de vloot van een klant."

.
© .
B-CLOSE maakt de ambitie waar om schaalgrootte te koppelen aan lokale verankering. Met dat doel voor ogen kwam een nieuwe organisatiestructuur tot stand, met vier branches (in Harelbeke, Mechelen, Sint-Truiden en Namen). "Transport & Logistics is al geruime tijd een vaste waarde in Antwerpen. Met deze Gentse editie kunnen de logistieke spelers uit Oost- en West-Vlaanderen nu ook in hun eigen regio terecht om de laatste nieuwigheden te ontdekken. Het is vanuit dezelfde klantgerichte filosofie dat wij onze organisatie herdachten," aldus Kurt.2 elektrische blikvangers"In het kader van de energietransitie stellen we vooreerst de elektrisch aangedreven Carer heftruck voor, met een hefcapaciteit tot 20 ton. Het betreft een première voor de Belgische markt.Het andere paradepaardje is de elektrische Hyster smallegangentruck, de enige in zijn soort die een last van 1.500 kg tot 12,20 meterhoog kan heffen."Uniforme nationale serviceDe recente reorganisatie van de onderneming blijft vanzelfsprekend niet onbesproken. Kurt licht toe: "Dankzij onze branchestructuur, kunnen wij klanten waar ook in België op dezelfde kwalitatieve en flexibele manier bedienen. Bedrijven met verschillende regionale vestigingen kunnen in elke branche rekenen op een hoogstaande knowhow en expertise. Maar wij centraliseren wel de rapportering en facturatie, wat de administratie een stuk vereenvoudigt. Wij bieden met andere woorden een uniforme nationale service vanuit een regionale benadering."Sterke troevenDe marketingmanager is ervan overtuigd dat B-CLOSE in zijn huidige vorm goed gewapend is voor de toekomst. "Zeker als je daar nog eens onze ruim 130 ervaren techniekers bijrekent. Die onderhouden trouwens ook heftrucks van andere merken in de vloot van een klant."