B-CLOSE maakt de ambitie waar om schaalgrootte te koppelen aan lokale verankering. Met dat doel voor ogen kwam een nieuwe organisatiestructuur tot stand, met vier branches (in Harelbeke, Mechelen, Sint-Truiden en Namen). "Transport & Logistics is al geruime tijd een vaste waarde in Antwerpen. Met deze Gentse editie kunnen de logistieke spelers uit Oost- en West-Vlaanderen nu ook in hun eigen regio terecht om de laatste nieuwigheden te ontdekken. Het is vanuit dezelfde klantgerichte filosofie dat wij onze organisatie herdachten," aldus Kurt.

2 elektrische blikvangers

Op de stand van B-Close ontdekken de bezoekers twee machines met bijzondere specificaties.

Naast deze twee nieuwigheden, stelt B-Close op Transport & Logistics ook zijn recente samenwerking met Kärcher in de verf.

Uniforme nationale service

De recente reorganisatie van de onderneming blijft vanzelfsprekend niet onbesproken. Kurt licht toe: "Dankzij onze branchestructuur, kunnen wij klanten waar ook in België op dezelfde kwalitatieve en flexibele manier bedienen. Bedrijven met verschillende regionale vestigingen kunnen in elke branche rekenen op een hoogstaande knowhow en expertise. Maar wij centraliseren wel de rapportering en facturatie, wat de administratie een stuk vereenvoudigt. Wij bieden met andere woorden een uniforme nationale service vanuit een regionale benadering."

Sterke troeven

.
© .
B-CLOSE maakt de ambitie waar om schaalgrootte te koppelen aan lokale verankering. Met dat doel voor ogen kwam een nieuwe organisatiestructuur tot stand, met vier branches (in Harelbeke, Mechelen, Sint-Truiden en Namen). "Transport & Logistics is al geruime tijd een vaste waarde in Antwerpen. Met deze Gentse editie kunnen de logistieke spelers uit Oost- en West-Vlaanderen nu ook in hun eigen regio terecht om de laatste nieuwigheden te ontdekken. Het is vanuit dezelfde klantgerichte filosofie dat wij onze organisatie herdachten," aldus Kurt.2 elektrische blikvangersOp de stand van B-Close ontdekken de bezoekers twee machines met bijzondere specificaties.Naast deze twee nieuwigheden, stelt B-Close op Transport & Logistics ook zijn recente samenwerking met Kärcher in de verf.Uniforme nationale serviceDe recente reorganisatie van de onderneming blijft vanzelfsprekend niet onbesproken. Kurt licht toe: "Dankzij onze branchestructuur, kunnen wij klanten waar ook in België op dezelfde kwalitatieve en flexibele manier bedienen. Bedrijven met verschillende regionale vestigingen kunnen in elke branche rekenen op een hoogstaande knowhow en expertise. Maar wij centraliseren wel de rapportering en facturatie, wat de administratie een stuk vereenvoudigt. Wij bieden met andere woorden een uniforme nationale service vanuit een regionale benadering."Sterke troeven