Wij nodigen u uit om op donderdag 12 mei naar de officiële opening van onze nieuwe vestiging te Namen te komen waar we het nuttige met het aangename zullen combineren.

Vanaf 13u openen we de deuren voor een intralogistieke beurs. Hier willen we, samen met vele partners, een overzicht geven van tal van nieuwe producten, technologieën en diensten waar u in uw dagelijkse operaties een voordeel uit kunt halen.

Daarnaast hebben wij tal van zaken te vieren maar is het zeker ook voor onze 50ste verjaardag dat we u willen uitnodigen om het glas te heffen.

Om de nodige voorbereidingen te treffen vragen we u om zich op voorhand, via deze link, te registreren.

Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen. Vriendelijke groeten, Bart Vandekerckhove, Jean-Marie Thils & Eric Maertens.

Praktisch:

Plaats van het event is B-CLOSE, Rue de Néverlée 9, 5020 Namen (Suarlée)

Agenda

  • 13.00 u : aanvang beurs en festiviteiten
  • 14.00 u : officiële opening nieuw gebouw
  • 19.00 u : einde intralogistieke beurs
  • 23.00 u : einde event

REGISTREER JE HIER

Wij nodigen u uit om op donderdag 12 mei naar de officiële opening van onze nieuwe vestiging te Namen te komen waar we het nuttige met het aangename zullen combineren.Vanaf 13u openen we de deuren voor een intralogistieke beurs. Hier willen we, samen met vele partners, een overzicht geven van tal van nieuwe producten, technologieën en diensten waar u in uw dagelijkse operaties een voordeel uit kunt halen.Daarnaast hebben wij tal van zaken te vieren maar is het zeker ook voor onze 50ste verjaardag dat we u willen uitnodigen om het glas te heffen. Om de nodige voorbereidingen te treffen vragen we u om zich op voorhand, via deze link, te registreren.Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen. Vriendelijke groeten, Bart Vandekerckhove, Jean-Marie Thils & Eric Maertens.Praktisch:Plaats van het event is B-CLOSE, Rue de Néverlée 9, 5020 Namen (Suarlée) AgendaREGISTREER JE HIER