De keuze voor de verpakking hangt natuurlijk af van het soort product. Dat kan een doos, envelop of zak zijn. Een laptop verdient bijv. een andere verzendwijze dan een kledingstuk.

Voor elk type product (smartphone, laptop, een boek of drukwerk) bestaat een specifieke verpakkingsoplossing zoals een doos met een zelfklevende sluitstrip (wat tape overbodig maakt), een koker om posters te verzenden of een aangepaste verzendverpakking (mediawrap).

Bij Antalis vindt u een ruim assortiment aan verschillende verzendverpakkingen en -dozen.

Of u kiest voor gepersonaliseerde verpakkingen die bedrukt zijn met uw logo of in specifieke kleuren. Op deze manier heeft u de ideale verpakking voor een webshop en de online verkoop van artikelen. Laat u adviseren over de vele mogelijkheden, wij helpen u graag.

Packaging? Just ask Antalis

Voor meer info

De keuze voor de verpakking hangt natuurlijk af van het soort product. Dat kan een doos, envelop of zak zijn. Een laptop verdient bijv. een andere verzendwijze dan een kledingstuk.Voor elk type product (smartphone, laptop, een boek of drukwerk) bestaat een specifieke verpakkingsoplossing zoals een doos met een zelfklevende sluitstrip (wat tape overbodig maakt), een koker om posters te verzenden of een aangepaste verzendverpakking (mediawrap).Bij Antalis vindt u een ruim assortiment aan verschillende verzendverpakkingen en -dozen. Of u kiest voor gepersonaliseerde verpakkingen die bedrukt zijn met uw logo of in specifieke kleuren. Op deze manier heeft u de ideale verpakking voor een webshop en de online verkoop van artikelen. Laat u adviseren over de vele mogelijkheden, wij helpen u graag.Packaging? Just ask AntalisVoor meer info