Onze manuele Ecowrapp-folies vervangen op een heel doeltreffende manier onze traditionele manuele rekfolies.

Bovendien bespaar je tot 50% door: - de lagere densiteit microns van de rekfolie - minder afval - ergonomischer gebruik voor de operator. Hetzelfde geldt voor de technische machine rekfolies.

Bijvoorbeeld voor sommige toepassingen: een 23 micron densiteit machinerekfolie vervangen door een 15 micron of zelfs een 12 micron densiteit. We onderzoeken dit graag samen met u.

Onze vertegenwoordigers helpen u graag bij de keuze van de beste rekfolie in verhouding met uw toepassingen. In de eerste plaats houden we rekening met de nodige stabiliteit van uw lading tijdens het transport. Dit in combinatie met de best mogelijke besparing op verbruik van de rekfolie.

Het is niet altijd de beste prijs per kilogram die de juiste kostprijs per gewikkelde pallet geeft.

Wij geven advies en tonen het u graag.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op het nummer 09/325.45.74 of u stuur een mail naar salesIST@Igepa.be

Onze manuele Ecowrapp-folies vervangen op een heel doeltreffende manier onze traditionele manuele rekfolies. Bovendien bespaar je tot 50% door: - de lagere densiteit microns van de rekfolie - minder afval - ergonomischer gebruik voor de operator. Hetzelfde geldt voor de technische machine rekfolies. Bijvoorbeeld voor sommige toepassingen: een 23 micron densiteit machinerekfolie vervangen door een 15 micron of zelfs een 12 micron densiteit. We onderzoeken dit graag samen met u.Onze vertegenwoordigers helpen u graag bij de keuze van de beste rekfolie in verhouding met uw toepassingen. In de eerste plaats houden we rekening met de nodige stabiliteit van uw lading tijdens het transport. Dit in combinatie met de best mogelijke besparing op verbruik van de rekfolie. Het is niet altijd de beste prijs per kilogram die de juiste kostprijs per gewikkelde pallet geeft. Wij geven advies en tonen het u graag. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op het nummer 09/325.45.74 of u stuur een mail naar salesIST@Igepa.be