Dankzij het flinterdunne banderolleermateriaal worden er bovendien enorme besparingen gerealiseerd op verpakkingsmateriaal. Banderolleren biedt daarmee een uitstekend alternatief als het gaat om het terugbrengen van verpakkingsmateriaal en verpakkingsafval. Bijkomend voordeel van de banderol is dat deze niet alleen een eventuele bundelfunctie kan hebben, maar ook als informatiedrager kan dienen.

Banderolleren biedt bovendien unieke mogelijkheden om uw product met zo min mogelijk materiaal de perfecte uitstraling te geven. Naast de banderol van folie of papier zijn er uiteraard ook Eco-vriendelijke banderolleermaterialen beschikbaar; denk aan biologisch afbreekbaar, recyclebaar en composteerbaar.

Dankzij het flinterdunne banderolleermateriaal worden er bovendien enorme besparingen gerealiseerd op verpakkingsmateriaal. Banderolleren biedt daarmee een uitstekend alternatief als het gaat om het terugbrengen van verpakkingsmateriaal en verpakkingsafval. Bijkomend voordeel van de banderol is dat deze niet alleen een eventuele bundelfunctie kan hebben, maar ook als informatiedrager kan dienen.Banderolleren biedt bovendien unieke mogelijkheden om uw product met zo min mogelijk materiaal de perfecte uitstraling te geven. Naast de banderol van folie of papier zijn er uiteraard ook Eco-vriendelijke banderolleermaterialen beschikbaar; denk aan biologisch afbreekbaar, recyclebaar en composteerbaar.