De Labelexpo-serie staat erom bekend opkomende trends aan een wereldwijd publiek in de industrie te introduceren. De ambitieuze show van dit jaar zit boordevol machines die nooit eerder gezien zijn. Bekijk ze in actie in realtime en wees de eerste die zdee aan uw zich ontwikkelende bedrijfsstrategie toevoegt.

Nieuwe apparatuur om te ontdekken op Labelexpo Europe 2023 omvat onder andere de wereldpremière van de HP Indigo 200K pers, de Xeikon TX500 en de Nilpeter FA-26.

Lees meer: https://www.labelexpo-europe.com/news/product-launches

De Labelexpo-serie staat erom bekend opkomende trends aan een wereldwijd publiek in de industrie te introduceren. De ambitieuze show van dit jaar zit boordevol machines die nooit eerder gezien zijn. Bekijk ze in actie in realtime en wees de eerste die zdee aan uw zich ontwikkelende bedrijfsstrategie toevoegt. Nieuwe apparatuur om te ontdekken op Labelexpo Europe 2023 omvat onder andere de wereldpremière van de HP Indigo 200K pers, de Xeikon TX500 en de Nilpeter FA-26.Lees meer: https://www.labelexpo-europe.com/news/product-launches