Labelexpo Revisited zal ideeën aanreiken over hoe je als marktspeler je productieconfiguratie kunt verbeteren. Met live demonstraties van het volledige portfolio, infosessies en Q&A's zal Labelexpo Revisited de strategie van Xeikon presenteren, evenals Labelprinter 4.0, de papierloze productieflow en Avery-printmedia voor droge toner en inkjet.

Wim Maes, CEO van Xeikon, zegt: "Deze Xeikon Cafés, die volgen op onze deelname aan Labelexpo America, zijn een geweldige manier om alle kennis en expertise samen te brengen op twee evenementen boordevol informatie. Marktspelers zullen er een beter beeld krijgen van de markttrends en de beschikbare technologieën om erop in te spelen, zowel van Xeikon als van andere leveranciers. Ze zullen zien hoe ze geïmplementeerd zijn door inspirerende en succesvolle bedrijven."

Labelexpo Revisited zal ideeën aanreiken over hoe je als marktspeler je productieconfiguratie kunt verbeteren. Met live demonstraties van het volledige portfolio, infosessies en Q&A's zal Labelexpo Revisited de strategie van Xeikon presenteren, evenals Labelprinter 4.0, de papierloze productieflow en Avery-printmedia voor droge toner en inkjet.Wim Maes, CEO van Xeikon, zegt: "Deze Xeikon Cafés, die volgen op onze deelname aan Labelexpo America, zijn een geweldige manier om alle kennis en expertise samen te brengen op twee evenementen boordevol informatie. Marktspelers zullen er een beter beeld krijgen van de markttrends en de beschikbare technologieën om erop in te spelen, zowel van Xeikon als van andere leveranciers. Ze zullen zien hoe ze geïmplementeerd zijn door inspirerende en succesvolle bedrijven."