Xeikon brengt Labelexpo America 2016- & Folding Carton-showcase naar Europa

Op 5 en 6 oktober vinden de evenementen Xeikon Café: Labelexpo Revisited en Xeikon Café: Folding Carton plaats in het hoofdkwartier van Xeikon in Lier. Het bedrijf zal er ingaan op de kansen en uitdagingen waarmee de markt geconfronteerd wordt. Tegelijkertijd zal het er de talrijke mogelijkheden van al zijn technologieën presenteren.

Xeikon brengt Labelexpo America 2016- & Folding Carton-showcase naar Europa

© .

Labelexpo Revisited zal ideeën aanreiken over hoe je als marktspeler je productieconfiguratie kunt verbeteren. Met live demonstraties van het volledige portfolio, infosessies en Q&A's zal Labelexpo Revisited de strategie van Xeikon presenteren, evenals Labelprinter 4.0, de papierloze productieflow en Avery-printmedia voor droge toner en inkjet.

Wim Maes, CEO van Xeikon, zegt: "Deze Xeikon Cafés, die volgen op onze deelname aan Labelexpo America, zijn een geweldige manier om alle kennis en expertise samen te brengen op twee evenementen boordevol informatie. Marktspelers zullen er een beter beeld krijgen van de markttrends en de beschikbare technologieën om erop in te spelen, zowel van Xeikon als van andere leveranciers. Ze zullen zien hoe ze geïmplementeerd zijn door inspirerende en succesvolle bedrijven."

Lees meer over: