Op het programma staan verpakkings- en labelinnovaties met demonstraties van end-to-end digitale productieoplossingen. Presentaties door experts van toonaangevende leveranciers in de branche, waaronder Xeikon en haar Aura-partners, zullen bezoekers uit de eerste hand bruikbare informatie en adviezen aanreiken over innovaties en trends in de branche.

De focus van het sterke conferentieprogramma zal liggen op belangrijke innovaties, technische aspecten en voorlichting over de zakelijke kant.

Xeikon Café is de perfecte setting voor drukkers en converters om te weten te komen welke tools en apparatuur de juiste zijn voor hen en hoe ze die efficiënt en effectief kunnen integreren in hun productieplatform voor verpakkingen.

Filip Weymans, Vice President Marketing bij Xeikon, licht toe: "Een productieproces is meer dan alleen maar drukken. Het vereist een efficiënte workflow met weinig menselijke tussenkomst, de juiste printmedia, rendabele consumables, zoals folies, vernissen/lakken en lijmen, en convertingapparatuur die substraten effectief verwerkt. De markt blijft verder evolueren. Door de vraag naar kortere doorlooptijden van concept tot winkel ontstaan er nieuwe uitdagingen. Tel daarbij nog het streven naar hogere kwaliteit en er liggen veel uitdagingen in het verschiet en veel kansen voor het rapen. Marktspelers hebben behoefte aan een overzicht van alles."

Xeikon Café stelt verpakkingsspelers in staat om een end-to-end digitale workflow van dichtbij te bekijken, te leren hoe digitale technologieën efficiënt en effectief op te nemen zijn in de mix en een antwoord te krijgen op vragen die relevant zijn voor hun specifieke productieproces. Experts uit de branche zullen bezoekers informeren over markttrends en de toegevoegde waarde van digitale productie.

Van Azië tot Europa en Amerika: in 2015 trok Xeikon Café meer dan 800 deelnemers van heinde en verre. Ongeveer 30 leveranciers uit de branche gaven live demonstraties van meer dan 15 end-to-end toepassingen.

Neem een kijkje op http://www.xeikoncafe.com/ voor meer informatie en voor registratie voor het event.

Op het programma staan verpakkings- en labelinnovaties met demonstraties van end-to-end digitale productieoplossingen. Presentaties door experts van toonaangevende leveranciers in de branche, waaronder Xeikon en haar Aura-partners, zullen bezoekers uit de eerste hand bruikbare informatie en adviezen aanreiken over innovaties en trends in de branche. De focus van het sterke conferentieprogramma zal liggen op belangrijke innovaties, technische aspecten en voorlichting over de zakelijke kant. Xeikon Café is de perfecte setting voor drukkers en converters om te weten te komen welke tools en apparatuur de juiste zijn voor hen en hoe ze die efficiënt en effectief kunnen integreren in hun productieplatform voor verpakkingen. Filip Weymans, Vice President Marketing bij Xeikon, licht toe: "Een productieproces is meer dan alleen maar drukken. Het vereist een efficiënte workflow met weinig menselijke tussenkomst, de juiste printmedia, rendabele consumables, zoals folies, vernissen/lakken en lijmen, en convertingapparatuur die substraten effectief verwerkt. De markt blijft verder evolueren. Door de vraag naar kortere doorlooptijden van concept tot winkel ontstaan er nieuwe uitdagingen. Tel daarbij nog het streven naar hogere kwaliteit en er liggen veel uitdagingen in het verschiet en veel kansen voor het rapen. Marktspelers hebben behoefte aan een overzicht van alles."Xeikon Café stelt verpakkingsspelers in staat om een end-to-end digitale workflow van dichtbij te bekijken, te leren hoe digitale technologieën efficiënt en effectief op te nemen zijn in de mix en een antwoord te krijgen op vragen die relevant zijn voor hun specifieke productieproces. Experts uit de branche zullen bezoekers informeren over markttrends en de toegevoegde waarde van digitale productie. Van Azië tot Europa en Amerika: in 2015 trok Xeikon Café meer dan 800 deelnemers van heinde en verre. Ongeveer 30 leveranciers uit de branche gaven live demonstraties van meer dan 15 end-to-end toepassingen.Neem een kijkje op http://www.xeikoncafe.com/ voor meer informatie en voor registratie voor het event.