Één van hun laatste opdrachten was het verzorgen van de postale mailing van Volkswagen. Op een zeer korte tijd dienden enkele honderduizenden brieven verwerkt te worden. Dankzij de Xeikon 8500 digitale pers, die een constante hoge kwaliteit gerandeert, kon de productie en personalisatie van deze brieven snel en acuraat afgehandeld worden.

In tijden waarin tijdsdruk steeds groter wordt om snel te reageren en in te springen op de actualiteit, vormde dit geen enkel probleem voor MasterMail. Alle Xeikon oplossingen zijn namelijk ontworpen op basis van vier waarden: rendement, kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid. Met deze waarden als leidraad, plus een directe en vertrouwelijke omgang met de Xeikon klanten, is MasterMail erin geslaagd om ook deze opdracht tot een goed einde te brengen.

Één van hun laatste opdrachten was het verzorgen van de postale mailing van Volkswagen. Op een zeer korte tijd dienden enkele honderduizenden brieven verwerkt te worden. Dankzij de Xeikon 8500 digitale pers, die een constante hoge kwaliteit gerandeert, kon de productie en personalisatie van deze brieven snel en acuraat afgehandeld worden. In tijden waarin tijdsdruk steeds groter wordt om snel te reageren en in te springen op de actualiteit, vormde dit geen enkel probleem voor MasterMail. Alle Xeikon oplossingen zijn namelijk ontworpen op basis van vier waarden: rendement, kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid. Met deze waarden als leidraad, plus een directe en vertrouwelijke omgang met de Xeikon klanten, is MasterMail erin geslaagd om ook deze opdracht tot een goed einde te brengen.