Met snelheden tot 2.000 vellen per uur en een maximaal stansformaat van 490 x 700 mm (19,2 x 27,6") is dit flatbedsysteem ideaal voor nearline afwerking van digitaal drukwerk en ook geschikt voor offsetdrukwerk. Het kan substraten van 160 tot 890 micron verwerken, inclusief microgolfkarton. De Xeikon FDU is de perfecte aanvulling op Xeikon's Folding Carton Suite.

Jeroen Van Bauwel, Xeikon Product Management Director, licht toe: "Het systeem biedt een krachtig antwoord op de vraag vanuit de markt naar een eenvoudige, betaalbare en snel om te stellen oplossing voor het groeiende volume van kleine oplagen met korte doorlooptijden. Converters kunnen dringende jobs nu snel en rendabel afhandelen: de FDU stroomlijnt de doorvoer, elimineert knelpunten, verbetert de productieflexibiliteit en verhoogt de capaciteit van de productieomgeving."

Met snelheden tot 2.000 vellen per uur en een maximaal stansformaat van 490 x 700 mm (19,2 x 27,6") is dit flatbedsysteem ideaal voor nearline afwerking van digitaal drukwerk en ook geschikt voor offsetdrukwerk. Het kan substraten van 160 tot 890 micron verwerken, inclusief microgolfkarton. De Xeikon FDU is de perfecte aanvulling op Xeikon's Folding Carton Suite.Jeroen Van Bauwel, Xeikon Product Management Director, licht toe: "Het systeem biedt een krachtig antwoord op de vraag vanuit de markt naar een eenvoudige, betaalbare en snel om te stellen oplossing voor het groeiende volume van kleine oplagen met korte doorlooptijden. Converters kunnen dringende jobs nu snel en rendabel afhandelen: de FDU stroomlijnt de doorvoer, elimineert knelpunten, verbetert de productieflexibiliteit en verhoogt de capaciteit van de productieomgeving."