Burocad en het zusterbedrijf Digiking (Hasselt) tellen 22 medewerkers en boekten het voorbije jaar een omzet van 3,5 miljoen euro, een groei van bijna 30% ten opzichte van het jaar daarvoor. Care4print heeft alle aandelen van Burocad overgenomen, en de meerderheid van de aandelen in Digiking. Nicole Reyskens en Frank Huyers, die aan het hoofd van Burocad stonden, behouden de dagelijkse leiding van het bedrijf. De leiding van Digiking blijft in handen van Werner Huyers.

Care4print dat in 2008 opgericht is, heeft zich gespecialiseerd in het beheer en de opvolging van drukopdrachten voor derden, hoofdzakelijk grote bedrijven en communicatiebureaus. In 2010 boekte de onderneming met twee mensen een omzet van ongeveer 500.000 €. Care4print, dat hoofdzakelijk in België en Nederland actief is, adviseert zijn klanten en selecteert voor hen grafische dienstverleners, maar bezat tot nu toe geen eigen productiemiddelen.

"Burocad was al onze bevoorrechte partner voor drukwerk op aanvraag, voor gepersonaliseerd drukwerk en voor opdrachten op groot formaat," legt Mieke Neven, directeur van Care4print, uit. "Dat vertegenwoordigt niet meer dan een beperkt deel van de opdrachten die de klanten ons toevertrouwen. Het is echter wel een segment waarin het reactievermogen, de snelheid en de flexibiliteit veel belangrijker zijn dan in andere grafische specialiteiten. Daarom was het belangrijk om in dat domein over eigen productiemogelijkheden te beschikken. Het is onze bedoeling om de positie van Burocad nog te versterken. Het gaat immers om een bloeiend bedrijf dat de voorbije jaren een sterke groei gekend heeft. We stellen alles in het werk om die groei te bestendigen."

Burocad en het zusterbedrijf Digiking (Hasselt) tellen 22 medewerkers en boekten het voorbije jaar een omzet van 3,5 miljoen euro, een groei van bijna 30% ten opzichte van het jaar daarvoor. Care4print heeft alle aandelen van Burocad overgenomen, en de meerderheid van de aandelen in Digiking. Nicole Reyskens en Frank Huyers, die aan het hoofd van Burocad stonden, behouden de dagelijkse leiding van het bedrijf. De leiding van Digiking blijft in handen van Werner Huyers.Care4print dat in 2008 opgericht is, heeft zich gespecialiseerd in het beheer en de opvolging van drukopdrachten voor derden, hoofdzakelijk grote bedrijven en communicatiebureaus. In 2010 boekte de onderneming met twee mensen een omzet van ongeveer 500.000 €. Care4print, dat hoofdzakelijk in België en Nederland actief is, adviseert zijn klanten en selecteert voor hen grafische dienstverleners, maar bezat tot nu toe geen eigen productiemiddelen. "Burocad was al onze bevoorrechte partner voor drukwerk op aanvraag, voor gepersonaliseerd drukwerk en voor opdrachten op groot formaat," legt Mieke Neven, directeur van Care4print, uit. "Dat vertegenwoordigt niet meer dan een beperkt deel van de opdrachten die de klanten ons toevertrouwen. Het is echter wel een segment waarin het reactievermogen, de snelheid en de flexibiliteit veel belangrijker zijn dan in andere grafische specialiteiten. Daarom was het belangrijk om in dat domein over eigen productiemogelijkheden te beschikken. Het is onze bedoeling om de positie van Burocad nog te versterken. Het gaat immers om een bloeiend bedrijf dat de voorbije jaren een sterke groei gekend heeft. We stellen alles in het werk om die groei te bestendigen."