De informatie werd bekend gemaakt door de kranten De Tijd en L'Echo. Catala dat door zware schulden gehandicapt is, onderhandelde al sinds weken met de personeelsafgevaardigden over de reorganisatie. Het akkoord voorziet in de afvloeiing van 44 banen op de site van Drogenbos, via brugpensioen en vrijwillig vertrek. Er werden ook verschillende maatregelen genomen om de kosten te verminderen. Tevens worden er verscheidene gebouwen verkocht om de rekeningen aan te zuiveren.

Catala dat over de laatste vijf boekjaren vier keer een verlies genoteerd heeft, heeft in 2011 de verliezen nog zien toenemen. Volgens de voorlopige cijfers zou het verlies over het voorbije boekjaar oplopen tot meer dan 4 miljoen euro (tegen 2,5 miljoen in 2010). De omzet zou op 34,4 miljoen uitkomen, wat ongeveer 5% minder is dan in 2010).

De informatie werd bekend gemaakt door de kranten De Tijd en L'Echo. Catala dat door zware schulden gehandicapt is, onderhandelde al sinds weken met de personeelsafgevaardigden over de reorganisatie. Het akkoord voorziet in de afvloeiing van 44 banen op de site van Drogenbos, via brugpensioen en vrijwillig vertrek. Er werden ook verschillende maatregelen genomen om de kosten te verminderen. Tevens worden er verscheidene gebouwen verkocht om de rekeningen aan te zuiveren. Catala dat over de laatste vijf boekjaren vier keer een verlies genoteerd heeft, heeft in 2011 de verliezen nog zien toenemen. Volgens de voorlopige cijfers zou het verlies over het voorbije boekjaar oplopen tot meer dan 4 miljoen euro (tegen 2,5 miljoen in 2010). De omzet zou op 34,4 miljoen uitkomen, wat ongeveer 5% minder is dan in 2010).