De machine in kwestie - een zevenkleurenpers van het formaat B2 met keerinrichting en twee vernisgroepen - maakt deel uit van een investeringsprogramma van 4 miljoen euro dat over verscheidene sites van Chesapeake verspreid wordt. De nieuwe pers komt er kort na de installatie van een eerste Komori GLX (zes kleuren) bij Chesapeake in Leicester (Groot-Brittannië).

De serie GLX Carton werd vorig jaar op de drupa door Komori voorgesteld. De persen die zware dragers met een dikte tot 1 mm kunnen verwerken, halen snelheden tot 16.500 vel per uur.

De groep Chesapeake die zich in farmaceutische en merkverpakkingen gespecialiseerd heeft, telt 5.100 medewerkers en beschikt over 43 productievestigingen in Azië, Europa en de Verenigde Staten.

De machine in kwestie - een zevenkleurenpers van het formaat B2 met keerinrichting en twee vernisgroepen - maakt deel uit van een investeringsprogramma van 4 miljoen euro dat over verscheidene sites van Chesapeake verspreid wordt. De nieuwe pers komt er kort na de installatie van een eerste Komori GLX (zes kleuren) bij Chesapeake in Leicester (Groot-Brittannië).De serie GLX Carton werd vorig jaar op de drupa door Komori voorgesteld. De persen die zware dragers met een dikte tot 1 mm kunnen verwerken, halen snelheden tot 16.500 vel per uur. De groep Chesapeake die zich in farmaceutische en merkverpakkingen gespecialiseerd heeft, telt 5.100 medewerkers en beschikt over 43 productievestigingen in Azië, Europa en de Verenigde Staten.