Catherine Binding is sinds jaar en dag gekend als boekbinder van gebrocheerde garenloze en garengenaaide boeken binnen de drukkerswereld. Voor de overname was Catherine Binding onderdeel van de Flint Graphic Group.

Door de integrale overname van Catherine Binding komen de 15 personeelsleden, de gebouwen in de Kleine Pathoekeweg in Brugge en de machines onder de die Keure-koepel.

Alexis Bogaert (CEO): "De overname van Catherine Binding zorgt ervoor dat we onze klanten een full service-oplossing kunnen bieden. Van ontwerp tot verzending kan het volledige productieproces door onze eigen mensen worden uitgevoerd. Door de overname kunnen we de laatste stap van het productieproces in eigen handen nemen en onze klanten de kwaliteit bieden waar we bekend voor staan."

Sinds 14 augustus 2014 worden de activiteiten van Catherine Binding verder gezet onder de naam die Keure.

Catherine Binding is sinds jaar en dag gekend als boekbinder van gebrocheerde garenloze en garengenaaide boeken binnen de drukkerswereld. Voor de overname was Catherine Binding onderdeel van de Flint Graphic Group.Door de integrale overname van Catherine Binding komen de 15 personeelsleden, de gebouwen in de Kleine Pathoekeweg in Brugge en de machines onder de die Keure-koepel.Alexis Bogaert (CEO): "De overname van Catherine Binding zorgt ervoor dat we onze klanten een full service-oplossing kunnen bieden. Van ontwerp tot verzending kan het volledige productieproces door onze eigen mensen worden uitgevoerd. Door de overname kunnen we de laatste stap van het productieproces in eigen handen nemen en onze klanten de kwaliteit bieden waar we bekend voor staan."Sinds 14 augustus 2014 worden de activiteiten van Catherine Binding verder gezet onder de naam die Keure.